WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn openbare Daltonschool de Waayer in Wadenoijen. Wadenoijen is een leuk dorpje aan de Linge. We zijn een gecertificeerde Daltonschool. Wij willen met ons onderwijs bijdragen aan de opvoeding van uw kinderen tot volwassen mensen, die in staat zijn om zich in de maatschappij staande te houden op de manier die bij hen past.

 PICT0364.JPG

Onze school bestaat al meer dan 140 jaar. Het huidige hoofdgebouw stamt uit 1973. De naam de Waayer is in 1996 gekozen na een fusie van de toenmalige Kokkenhof met de Beukelaar in Tiel. De meeste leerlingen op onze school zijn afkomstig uit Wadenoijen zelf, maar er zijn ook leerlingen uit Tiel, Passewaay en Kapel-Avezaath ingeschreven. Onze school ligt op een gunstige plaats in een rustige omgeving. Er is veel ruimte rondom de school, waardoor de kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen. 

In onze school zit ook peuteropvang de Wiedewaai van de SKPC. Zij verzorgen de peuteropvang van kinderen van 2 t/m 4. De SKPC verzorgt ook voor- en naschoolse opvang op de locatie van De Waayer in Tiel, vervoer van en naar onze school is geregeld.